dBProtect.be

Gehoorbescherming

Privacy Voorwaarden

dB Protect bvba leeft de GDPR na, de Europese Verordening 2016/679 rond de bescherming van persoonsgegevens. Wij zijn voorstander van dergelijke regelgevingen en wat dit voor jou als klant betekent lees je hieronder.

dB Protect bvba bewaart jouw gegevens in een beveiligde databank. Deze gegevens worden enkel gebruikt voor het uitvoeren van onze activeiten en dienstverlening naar jou als klant toe.

Dit kan voor twee redenen zijn:

1. Het voldoen aan garantievoorwaarden gedurende de periode dat er producten of diensten onder garantie vallen ( Gerechtvaardigd belang )

2. Het antwoorden op een informatieaanvraag via mail of via het contactformulier op de website. ( Toestemming )

Rechten als natuurlijk persoon

Je hebt als klant altijd het recht om te vragen welke gegevens er van jou verwerkt worden door dB Protect bvba. Deze informatie mag steeds opgevraagd worden via [email protected]

Je hebt als klant ook steeds het recht om vergeten te worden. Dit houdt in dat wij jouw gegevens niet mogen bewaren als jij hier om vraagt. Echter wanneer jouw gegevens nog van toepassing zijn op producten of diensten die in garantie zijn dan kunnen deze gegevens pas worden verwijderd wanneer deze zaken niet meer van toepassing zijn. Meer informatie kan steeds opgevraagd worden via [email protected]

Begrippen

Gerechtvaardigd Belang

We spreken van een gerechtvaardigd belang wanneer het belang van de verantwoordelijke om de gegevens te verwerken hoger is dan het belang van de geregistreerde persoon om die gegevens niet te verwerken. Het is bijvoorbeeld noodzakelijk om contactgegevens en klantgegevens te bewaren gedurende de periode dat een product binnen garantie valt. Na de garantie periode zullen deze gegevens dan ook verwijderd worden.

Toestemming

We spreken van toestemming wanneer een natuurlijk persoon expliciet de goedkeuring heeft gegeven om zijn persoonsgegevens te verwerken volgens de afgesproken richtlijnen die zijn beschreven op deze pagina.Onze basis is vakmanschap.
Vakmanschap door meer dan 25 jaar ervaring in otoplastieken.Bezoekadres

Erkestraat 15
3910 Pelt
België
Op afspraak

Contactgegevens

Tel: +32 (0) 11 661 661
GSM: +32 (0) 476 075 977

dBProtect | Producten | Prijzen | Contacteer ons |

website door DATA3.be - IT Architects